The Graveltones

Med tekster sammenlignet med Dylan, riffene til Rage Against The Machine, vokalen til en ulende ulv i måneskinn og rytmen til Bonham, er det lett å se hvorfor The Graveltones har hisset på seg så mye oppmerksomhet i det siste. En lett identifiserbar sound som vil forbli her i tjue år, og kanskje mer enn det.

To fordrevne aussies møttes i London i den trange Denmark Street i mylderet av kultur og musikalsk innflytelse, begge bestemt og målrettet på å bli den beste i sitt felt. Etter to øvinger bar det rett på scenen til Londons 100 Club og der fikk de umiddelbart sin første fanskare. To år etterpå tar de scenen på selveste DOWNLOAD FESTIVAL med storm! (…) I tillegg blir de nominert til “beste nykommere” av CLASSIC ROCK AWARDS.
For et band som ikke en gang har sluppet sitt debut album, ser det formidabelt lyst ut for The Graveltones.

 

Les mer nederst i saken.

 

“Demonsk vokal, buldrende trommer og underholdende liveopptredener. Hva mer kan man be om?”
Classic Rock Magazine

 

“Glem Batman & Robin. “The Graveltones” er den dynamiske duoen fra det 21’e århundret. Jimmy og Mikey leverer den mest spennende, musikalske og tekstmessig overbevisende sound av alle duoer jeg har hatt gleden av å se (og jamme med) på veldig veldig lenge! Disse herremenn er på vei et visst sted”
Elliott Randall
(Steely Dan, The Doobie Brothers)

 

“Massevis av attitude og fengslende eksplosiv sound!” MTV Brazil

 

“Liker du fuzzy blues spillt av et par halvsprø kompiser, med et snev inspirasjon fra de engelske øyer? Da innfrir The Graveltones”
The Age, Australia

 

“Rå, kraftig bluesinspirert rock. Meget inspirerende.”
Metal Talk

 

“Pushing Twelve”
Guitar Planet

 

“De har nok aldri blitt sett uten at publikum har fått hakeslepp, til og med av de som har sett dem før (kan bekreftes av Hartviksen) når dem leverer sitt show med særegen blues rock “ Surounded by

 

“Verden trenger flere dedikerte musikere av dette kaliberet”
Sonic Shocks

 

“Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri her sett to mennesker lage så mye bråk, og med bråk mener jeg virkelig smakfull musikk! For din egen del, anbefaler jeg på det sterkeste at du sørger for å oppleve disse gutta, de må sees for å bli rock!”
Chelles Rock

 

“En kriblende musikalsk blanding som er i stand til å reise enhvers sovende nakkehår i eufori.”
Mojophenia

 

Dette er bare et lite knippe av alle overveldende omtaler av The Graveltones. Det hersker ingen tvil om at det så lyst ut for gutta, for nå er det omtrent så du må ha sveisemaske i deres nærvær! De er så grusomt bra live, at selv John Herbert Dillinger hadde gjort i buksa om han hadde sett dem! Vi vet hvilket liveband vi har i vente på scena i Flathagenparken 27. juni. Og dette forhåpentligvis i solnedgang!

 

21. oktober 2013 slapp de debutskiva ‘Don’t Wait Down’. Denne fikk god mottakelse i musikkpressen. Når vi har hørt dette nyskapende produkt av rock’n roll og sett dem live, forstår vi at kvaliteten av totalpakka legger verden for deres føtter.
Det som rører seg i nuet for Graveltones gjør oss som liten festival, i lille Trysil, i lille Norge, veldig stolte av å presentere dette bandet på årets festival!

 

De har som vennskapsband med det tyske contry/western/rock -bandet Boss Hoss i skrivende stund avsluttet innspillingen av en splittsingel som kommer i løpet av 2014.
Samtidig er de på sin Don’t Wait Down Tour 2014 gjennom Europa (primært i Tyskland), der de blant annet besøkte Oslo, Stavanger og Bergen i mars.

 

De skal blant mange festivaler gjeste Camden Rock Festival 31. mai, NOVA ROCK FESTIVAL/Østrike 14. juni og DOWNLOAD FESTIVAL i legendariske Donnington Park 15. juni.

 

Det har nettopp blitt annonsert at de spiller support på MAIN STAGE for Black Sabbath, Soundgarden, Faith No More, Motorhead og Soulfly i HYDE PARK 4. juli. Og dette kun få dager etter de har besøkt Trysilfestivalen!

 

Jimmy O. og Mikey Sorbello har utvilsomt mye i vente, det skjer en del ting fremover.

 

Vi gleder oss!

 

Sjekk ut følgende lenker for oppdatert info:

http://www.thegraveltones.com/
http://www.facebook.com/thegraveltones
http://www.twitter.com/graveltones
http://www.myspace.com/thegraveltones
http://www.youtube.com/thegraveltones