Môra-Per

Svenske favoritter tilbake til Trysilfestivalen!

 

Môra-Per tok publikum med storm under festivalen i 2012. Mange tryslinger trykket bandet til sitt bryst. Det er med stor glede vi lar bandet avrunde årets festival!

 

Möra-Per går på scenen etter vennen Henning Kvitnes, som er gjesteartist på bandets plate «Brev Til En Vän» fra 2008. Bandet utrykker at det blir stort å få lov til å spille etter en av deres egne helter!
– Vokalist og låtskriver Per-Eric Ericsson jublet da han fikk høre at de skulle få lov til å spille på samme scene som Kvitnes. Vi lover pubklikum fullt trøkk i parken, og at dette kommer til å bli verdig avslutning på årets festival, sier Bjørn Matsson som er leder for Trysilfestivalen.

 

Styret i Trysilfestivalen har hatt mange forespørsler fra folk som hørte bandet under festivalen i 2012. Festivalen opplever at mange har tatt svenskene fra Arvika inn i sine hjerter. Svenskene er også svangre med ny plate, som forhåpentligvis slippes rett før festivalen.

 

Môra-Per har holdt på siden 1995. De har gitt ut en rekke plater. De er kjente for gode tekster som pakkes godt inn i gode melodier. Det er lett å dra refreansene til artister som Bob Dyland, Ulf Lundell og ikke minst sjefen sjøl, Bruce Springsteen.
– Live er bandet kjent for mye energi og spilleglede. Vi forventer et band som er klare til å rocke festivalpublikummet inn i sommernatten, sier Matsson.

 

http://www.mora-per.se