Mikhael Paskalev

Mikhael Paskalev er popmusikk med røtter hovedsakelig i indie og alternativ countryrock. Han sier sjøl har er inspirert av navn som Paul Simon, The Shins, Tom Waits og Everly brothers.
Slutten av 2011 og starten av 2012 ble en voldsom opptur for Mikhael Paskalev. Han fikk platekontrakt, ble plukket ut til Bylarm 2012, ble booket til festivaler som Øya og Slottsfjell (og Trysilfestivalen!), og 20. januar 2012 ble han stemt fram som Årets Urørt!
Paskalevs låter varierer fra en sjelfull stemme kompet av sin akustiske gitar i kjent visestil, til sigøyner vals med en skeiv blåserekke og et sirkus av energi. Paskalevs styrke ligger i hans evne til å skape iørefallende melodier, tidvis skamløst catchy, men beveger seg aldri utenfor et rustent og herlig lydbilde.
Paskalev regnes av mange å bli Musikk-Norges hotteste nykommer i 2012. Hans debutalbum er ventet i august, men alle festivalgjengere i Trysil vil få smakebiter når Mikhael Paskalev og hans fantastiske band besøker Trysilfestivalen lørdag 16. juni.
Mikhael Paskalev på Facebook