Dave Evans & Barbed Wire

I 1973 startet brødrene Malcolm og Angus Young det australske bandet som senere skulle bli et av tidenes største rockeband, AC/DC. Som vokalist fikk de med seg Dave Evans, en solid sanger og performer. Singelen «Can I sit next to you girl» ble sluppet i 1974, og gjengen begynte å gjøre konserter. Interne stridigheter og diskusjoner med manageren førte til at Dave Evans måtte forlate gruppa, og inn kom Bon Scott. Resten er historie, som det heter.
Dave Evans fortsatte sin karriere, og ble vokalist i et annet australsk rockeband, Rabbit. Senere valgte han å gå solo, og han har siden gitt ut flere album. I tillegg har han gjort enkelte show og turneer hvor han sammen med backingband har spilt AC/DC-låter. Sommeren 2012 gjør han noen få konserter i Norge sammen med det norske bandet Barbed Wire, og Trysilfestivalen er stolte over at vår festival er valgt som ett av spillestedene.
Fredag 15. juni kan du altså få med deg en rockelegende i Fladhagenparken, når AC/DCs første vokalist kommer og synger låter som «Highway to hell» og «T.N.T».
Dave Evans’ nettside

One Response to “Dave Evans & Barbed Wire”