Under 18 år og lysten på festival?

For alle under 18 år har vi satt sammen et flott familiearrangement på dagtid lørdag. Men ungdom i alderen 13 til 17 år kan også søke om å få komme inn på våre kveldsarrangement.

Trysilfestivalen har lagt opp til 18-årsgrense fredag og lørdag kveld. Dette fordi det serveres alkohol inne på festivalområdet. Skulle vi hatt fri aldersgrense ville dette krevd et betydelig forsterket vakthold. Det innebærer dessuten et stort ansvar for en festival å slippe ungdom inn på et område hvor det serveres alkohol.

Vi åpner imidlertid opp for at ungdom fra 13 til 17 år kan slippe inn i følge med foreldre/foresatte. Dette innebærer at det er foreldrene som har ansvaret. Vi slipper IKKE inn ungdom i følge med eldre venner, søsken etc.

I tillegg til at ungdommene må være med foreldre/foresatte inn på festivalen og inne på festivalområdet, må det søkes om dette på forhånd. Det nytter altså IKKE å troppe opp ved inngangen til festivalen og håpe på å komme inn hvis det ikke er søkt i forkant. Søknad sendes kh@trysilfestivalen.no – senest 14. juni.
Søknaden må inneholde navn og alder på både ungdom og foresatt, i tillegg til adresse og telefonnummer til foresatt.
Trysilfestivalen forbeholder seg retten til å avslå søknader uten videre begrunnelse.

Ungdom som eventuelt får godkjent inngang i følge med foreldre/foresatte må naturligvis også ha gyldig billett/festivalpass.

Har du spørsmål angående dette, vennligst kontakt Trysilfestivalens leder, Tom Martin Kj. Hartviksen, på tlf. 97 58 00 51 eller på e-post: tmh@trysilfestivalen.no

Comments are closed.