Trysilfestivalen søker frivillige: Ledige stillinger!

Vi trenger en rekke frivillige for å kunne gjennomføre tidenes musikkfestival i Trysil! Vi søker personer med positiv serviceinnstilling, smittende entusiasme og naturlig stå-på-vilje.

Vårt mål er at frivillige, samarbeidspartnere, publikum og artister skal ha strålende dager under Trysilfestivalen, og for at vi skal få til det må alle våre medhjelpere ha en ekte ja-holdning og et strålende smil om munnen.

Trysilfestivalen arrangeres av en nystartet non-profit-forening, og alle involverte jobber gratis. Vi tilbyr heller ikke våre frivillige helter lønn, men vi kan love spennende og morsomme dager! Dessuten får du oppleve noen av Norges beste artister på nært hold – uten å betale en krone! Og vi vil naturligvis sørge for at du får i deg en matbit eller to. Se heller ikke bort fra at vi steller i stand en solid frivilligfest i etterkant av festivalen!

Vi søker personer som kan tenke seg å jobbe med følgende oppgaver:

  • Servering (mat/drikke)
  • Vakthold
  • Salg av effekter og festivalpass
  • Artistkontakt
  • Rigging og sjauing (scene, lyd, lys, sperremateriell etc)
  • Transport

Våre frivillige må regne med å måtte bidra på flere hold, men vi vil fordele hovedaktiviteter ut fra ønsker og kompetanse.
Først og fremst søker vi personer som vil være med som frivillig både fredag og lørdag, men du kan også sende oss en e-post dersom du kun vil/kan være frivillig én av dagene.
Til rigging og sjauing trenger vi også hjelp torsdag og søndag! Vi trenger også nattevakter fra torsdag til mandag!

Hvis du vil jobbe som frivillig, kontakt Lina G. Spangen (lgs@trysilfestivalen.no).

Comments are closed.