Talentmønstring: Vi åpner for eldre deltakere

Vi har krevd at deltakerne i Trysilfestivalens talentmønstring skal være barne- eller ungdomsskoleelever. Nå utvider vi dette noe – og åpner for at grupper/band med videregående-elever også kan melde seg på. Vi utvider også fristen for påmelding til mandag 30. mai.

Det har meldt seg flere deltakere til årets talentmønstring, men vi ønsker oss enda flere – og også større bredde! Vi har dessuten fått høre at det finnes band som kan tenke seg å melde seg på, men hvor enkelte medlemmer er elever i den videregående-skolen.
På grunn av dette har vi besluttet å godta at grupper (dans/musikk) og band med en blanding av barne-/ungdomsskoleelever og videregående-elever kan melde seg på. Dette betyr at for eksempel rockeband eller dansegrupper med BÅDE ungdomsskoleelever og elever i den videregående skolen kan delta – og også være med i kampen om Trysilfestivalens talentstipend på 10.000 kroner.
Vi understreker at enkeltartister og grupper/band med KUN videregående-elever fortsatt ikke vil kunne være med.

På grunn av dette utvider vi også påmeldingsfristen til mandag 30. mai. Påmeldingsskjema finner du her.
Tips venner og kjente om talentmønstringa. Dersom du er ung nok, meld deg på i dag! Vi stiller ingen krav til ferdigheter og lang erfaring.

Comments are closed.