Snart klart for festival!

En scenerigg du ikke har sett maken til i Trysil og 250 kvadratmeter med telt vil bli å finne Fladhagenparken under Trysilfestivalen til helga!

Artistene melder at de er klare, folket gir tydelig uttrykk for at de skal på festival til helga, og i løpet av torsdag og fredag rigges alt klart i Fladhagenparken.
– Dette blir tidenes største og beste festival i Trysil, håper og tror festivalleder Tom Martin Kj. Hartviksen.
Sammen med resten av styret og nærmere 40 frivillige finpusser han detaljene før den første Trysilfestivalen noen sinne.

Værvarselet varierer fra time til time. Med det ustabile været som har vært i Trysil i det siste, tør uansett ikke arrangøren annet enn å regne med noe nedbør.
– De siste varslene tyder på at det ikke blir store nedbørsmengder, men kanskje noen smådrypp nå og da. Vi tror ikke festivalpublikummet lar seg skremme av det, for vi får nok også perioder med sol, sier Hartviksen.
Trysilfestivalen rigger likevel opp om lag 250 kvadratmeter med telt på festivalområdet. Et stortelt på nærmere 200 kvadratmeter (bildet over er kun en illustrasjon) er åpent for alle, mens et mindre telt på 50 kvadratmeter er åpent for medlemmer, samarbeidspartnere, gjester og personer med bedriftspass.
– Vi ønsker sjølsagt ikke at folk skal sitte inne i teltene mens artistene står på scena. Samtidig kan det være greit å ha noe over hodet i pausene, enten det blir noen regndrypp eller sterk sol.

Festivallederen har snakket med flere av artistene i løpet av de siste par ukene. Alle ser fram til å komme til Trysil.
– Motiverte artister er viktig! Slik sett er det ikke dumt å arrangere festival tidlig på sommeren. Mange av artistene har knapt spilt ute for folk på flere måneder, og er giret på å komme seg ut.
Fladhagenparken, som ligger midt i sentrum av Trysil, tar ca 1500 personer. Arrangøren er ikke redd det blir fullt første året.
– Vi regner med mange hundre personer hver kveld, men tror ikke folk trenger å frykte at det blir tomt for billetter, sier Hartviksen, som understreker at billetter kan kjøpes i døra, via vår nettsider eller på Trysil Turistkontor.

Comments are closed.