Tre artister er klare!

Vi fyrer opp med John Peter and his Collaborators, Young Fogertys og Staut.

Trysilfestivalen har foreløpig offentliggjort tre av artistene som skal få liv i folket i Fladhagenparken 17. og 18. juni:

John Peter and his Collaborators åpner ballet fredag, og deres herlige blanding av skjev rock, spaghetti-country og vakre melodier vil sette standarden for resten av festivalhelga. Hvor mange Collaborators hovedmann John Peter Støa faktisk tar med seg på scena denne kvelden er usikkert, men regn med sju-åtte-ni stykker. Og det kommer til å låte bra!

Young Fogertys er Norges definitivt beste og heftigste Creedence Clearwater Revival-tributeband, og spiller både kjente klassikere og mer glemte perler fra John Fogerty & co. Young Fogertys er tredje band ut fredag kveld. Bandet består av medlemmer kjent fra andre norske rockekonstellasjoner, deriblant Black Debbath, The Cumshots og El Cuero. Liker du Creedence, så vil du garantert sette pris på Young Fogertys!

Siste band ut fredag kveld (eller natt, rettere sagt), er Valdres-gutta i Staut. Debutalbumet som kom ut i 2010 har fått kjempekritikker, og med sin spennende blanding av rock og folkemusikk har de skapt sin egen stil. Mange sammenligner dem med Hellbillies, Vamp og Odd Nordstoga, men her ligger også elementer av irsk musikk. Staut var et av Norges mest populære liveband i 2010, og vi gleder oss til deres første konsert i Trysil!

01/12/2011 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.