To lokale albumslipp

Det er ikke så ofte det slippes lokale CD-er/album i Trysil. Derfor er det smått utrolig at det blir TO lokale albumslipp under årets festival!

Det er både timet og tilrettelagt når Rælbandet og 30 Below slipper henholdsvis “Trikvart bra” og “Rollercoaster” i forbindelse med sine opptredener på Trysilfestivalen. Bandene håper sjølsagt på litt ekstra oppmerksomhet rundt albumdebutene sine, samtidig som Trysilfestivalen synes det er “gøra” artig å kunne være med slike begivenheter.

Rælbandet har holdt på noen år, og er Trysils mest kjente pubband. Så langt har de holdt seg til coverlåter, men med “Trikvart bra” kan de brått begynne å opptre med eget materiale. Melodiene er i det store og hele laget av John Strand og Bjørn Løvås, mens Strand alene har fiklet med tekstene på Trysil-dialekt.

30 Below begynte som en band for lærere ved den lokale kulturskolen, men nå er kun to fra originalbesetningen igjen i bandet. Frontfigur Tore Moengen har lyktes med å rekruttere flere yngre musikere til bandet, og med “Rollercoaster” serveres vi et helstøpt rockealbum med en fot både i 70- og 80-tallet.

Det er 30 Below som har fått æren av å åpne årets festival, og de går på scena kl. 19.00 fredag 15. juni. Da slippes også albumet deres, som er å få kjøpt på festivalområdet. Kvelden etter er det Rælbandet som går på scena kl. 19.00. Fra og med da vil også deres debut være tilgjengelig for kjøp for festivalpublikummet.

06/01/2012 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.