Team Me til Trysilfestivalen 2013!

Til tross for en selvpålagt turné- og spillepause, blir Team Me å se i Hedmark også i 2013. – Vi har forsøkt å få til en avtale med bandet helt siden vi startet Trysilfestivalen. Endelig lyktes vi! jubler leder i Trysilfestivalen, Tom Martin Kj. Hartviksen.

14. og 15. juni neste år arrangeres festivalen for tredje gang. Dette er også tredje gang Hartviksen har forsøkt å booke Team Me.

– De har ikke fått kabalen til å gå opp tidligere, men i 2013 får vi det endelig til. Ekstra morsomt er det at det skjer i et år hvor bandet har varslet at de først og fremst skal jobbe med nye låter og i studio. Opptredenen i Trysil blir derfor rimelig eksklusiv, sier Hartviksen.

 

Få konserter
Team Me startet som Marius Drogsås Hagens soloprosjekt, men er nå etablert som et av de mest spennende bandene i landet. De siste par årene har de turnert mye i inn- og utland, mottatt flere priser, og virkelig klatret opp på den norske popstjernehimmelen.

– Vi har fått bekreftet at de kun skal gjøre noen få festivalopptredener i Norge i 2013, og maks én annen festival i Oslo- og østlandsområdet. Opptredenen på Trysilfestivalen blir også den eneste de gjør i Hedmark og Oppland, sier Hartviksen, som ikke legger skjul på at Trysilfestivalen håper en del elverumsinger og andre vil ta turen til de dype, men flotte skoger for å oppleve Team Me.

– De avslutter hele festivalen, og det kommer til å bli en magisk stemning når Team Me går på scena litt før midnatt lørdagskvelden.

 

Flere i januar
Som i fjor vil Trysilfestivalen legge opp til en mer rocka fredagskveld, mens lørdagen vil ha større bredde i seg. Foreløpig er Team Me den eneste artisten som er offentliggjort.

– Vi vil slippe flere artister i løpet av januar. Vi ville imidlertid ikke vente med Team Me, for dette mener vi må være en flott julegave til musikkinteresserte i hele fylket, smiler Hartviksen.

Han og resten av styret i den frivillige foreninga lover et godt program i Fladhagenparken i juni.

– Det jobbes med flere artister av nasjonalt format, i tillegg til at vi også i år ønsker å presentere publikum for bra artister de kanskje ikke har hørt så mye av tidligere.

 

12/22/2012 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.