Radisson BLU Resort blir generalsponsor!

Trysilfestivalen har gleden av å offentliggjøre Radisson BLU Resort Trysil som vår generalsponsor for 2011.

Radisson BLU-hotellet ved foten av Trysilfjellet er et fyrtårn i reise- og næringslivet i Trysil og Hedmark. Nå går hotellet inn som Trysilfestivalens største støttespiller og samarbeidspartner.
– Vi ser viktigheten av at Trysil får flere aktiviteter og arrangementer, og synes Trysilfestivalen er et godt tiltak. Nå ser vi fram til en flott festival til sommeren, sier direktør for Radisson BLU Resort Trysil, Stein Rudi Austheim.
Avtalen innebærer blant annet at de fleste av Trysilfestivalens artister vil overnatte i en av hotellets mange senger.
– Radisson BLU er et svært sterkt merkenavn, og vi synes det er veldig moro at vi får med en generalsponsor av et slikt kaliber. Et godt samarbeid med Radisson BLU Resort Trysil, og alle våre andre samarbeidspartnere, er en forutsetning for at vi skal kunne lage en ny og spennende musikkfestival i Trysil, sier festivalleder Tom Martin Kj. Hartviksen.
Det er også klart at Østlendingen blir Trysilfestivalens mediepartner i 2011. Det er også gjort avtaler med Sparebanken Hedmark og Trysil-senteret, som begge går inn som en av foreningas og festivalens hovedsamarbeidspartnere.

02/15/2011 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.