Programmet komplett: Bjella spiller lørdag

Stein Torleif Bjella hylles for både album og konserter. Nå topper han plakaten under Trysilfestivalen!

“Geniale Stein Torleif Bjella”, skrev Dagbladets anmelder og klasket til med en sekser på terningen da Bjellas andre album, “Vonde visu”, ble sluppet i vinter. Flere andre anmeldere fulgte opp med femmere og seksere, og Bjella har også vært på toppen av salgslistene. Slett ikke dårlig for en rootsinspirert visesanger fra Hallingdal!

Det er ikke med rent liten stolthet at Trysilfestivalen kan offentliggjøre at Stein Torleif Bjella spiller i Fladhagenparken lørdag 18. juni! Med seg på scena har han et stjernelag, med blant andre Kjartan Kristiansen fra DumDum Boys.

Med dette, og slippet av rapgruppa Get Some som en bonusartist under familielørdagen, er programmet til årets festival komplett. Se hele programmet her.

Billettsalget til festivalen er også godt i gang. Skaff deg et rimelig festivalpass til kun 690 kroner i dag, slik at du ikke går glipp av Stein Torleif Bjella, Vidar Busk & His True Believers, Staut, Tone Damli, Bare Egil Band og alle de andre spennende artistene som besøker Trysilfestivalen i sommer!

04/16/2011 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.