Komplett program: Oslo Ess kommer!

Oslo Ess er i ferd med å bli et av landets største rockeband. Fredag 14. juni topper de plakaten under Trysilfestivalen.

«Da er det bare å slå fast at Norge har fått et norskspråklig rockeband å regne med», skrev Dagbladets anmelder fra Oslo Ess’ andre album, «Verden på nakken, venner i ryggen», ble sluppet sist høst.
Rockebandets musikk regnes som en herlig blanding av Raga Rockers, Jokke, CC Cowboys og DumDum Boys, og er spådd å overta det norske rockehegemoniet nå som Kaizers Orchestra tar pause på ubestemt tid.
– Det er fantastisk gøy å kunne ønske et band av dette kaliberet velkommen til Trysilfestivalen. Oslo Ess kommer til å sette Fladhagenparken på hodet når de avslutter festivalfredagen til sommeren! sier avtroppende leder i festivalen, Tom Martin Kj. Hartviksen.

Oslo Ess er ikke det eneste bandet som slippes i dag. Vi kan også røpe at Brennvinstranda og Levi Henriksen & Thomas Mårud med Bra Landsens Folk blir å se og høre i Fladhagenparken 14. og 15. juni.

Programmet er nå komplett, og vi ser fram til en fantastisk festival til sommeren! Husk at billettsalget er i gang, og at du sparer penger på å kjøpe ditt festivalpass før 1. juni.

 

02/04/2013 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.