Kommer: Vidar Busk & His True Believers!

I juni 1998 holdt Vidar Busk & His True Believers det som mange mener er tidenes konsert i Trysil. Nå har gutta forent krefter igjen – og 18. juni kommer de til Trysilfestivalen!

Vidar Busk og hans musikerkolleger har blitt eldre, men bluesen er like levende. Og dette er blues som fenger også dem som ikke nødvendigvis har noe sterkt forhold til den blå musikken.
– Vidar Busk er Norges fremste bluesartist. Og den musikken som han og True Believers står for, fenger de aller fleste. Derfor er vi trygge på at denne bookinga passer inn i Trysilfestivalen, hvor vi har sagt at vi skal ha både bredde og kvalitet.

Det yngre publikummet er ikke nødvendigvis så godt kjent med Busk og hans musikk, men det bekymrer ikke Hartviksen.
– Vidar Busk & His True Believers er ikke noe seigt gammeldans-band, men et av de råeste og mest drivende bandene du kan finne på en scene i Norge. Dessuten spiller blant andre Bare Egil Band og Jack Dalton samme festivalkveld, og disse vet vi vil trekke folk mellom 18 og 30 år. Jeg garanterer at ingen kommer til å rømme ut portene når Vidar Busk drar i gang sitt fantastiske gitarspill, smiler Hartviksen.

Med bookinga av Vidar Busk & His True Believers er festivalprogrammet snart komplett. Nest siste artist lørdagskvelden gjenstår. Denne vil være på plass om ikke veldig lenge, ifølge Hartviksen.
– Vi synes programmet blir veldig bra, og den samme tilbakemeldinga får vi fra publikum, artister og samarbeidspartnere. Vi har derfor stor tro på at det blir folksomt i Fladhagenparken 17. og 18. juni, sier han.

03/15/2011 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.