Bare Egil Band: Ja til Trysilfestivalen!

Bare Egil Band sier nei til Spellemann, men ja til Trysil. Også hardcore-gutta i Jack Dalton og indiepoprockerne Casa Murilo er klare for Fladhagenparken 17. og 18. juni.

“Jeg, Egil Hegerberg (40 år) fra bandet Bare Egil Band, ønsker med dette å bekjentgjøre at jeg trekker meg fra nominasjonen til årets tekstforfatter i Spellemannprisen i og med at jeg er nominert sammen med en rekke kvinnfolk”. Slik lød innledninga på pressmeldinga som Bare Egil Band sendte ut 21. januar i år. Litt senere i meldinga innrømmet artisten og humoristen at han trakk seg fordi han håpet dette vil gi ham PR, noe det også gjorde!
Spellemann eller ei: Lørdag 18. juni står Bare Egil på scena under Trysilfestivalen – noe vi gleder oss veldig til! Egil har et særegent uttrykk og en tidvis ekstrem form for humor, men han er også en stor låtskriver. Regn med både latter, moro og god musikk!

Jack Dalton er godt kjent for musikkinteresserte tryslinger, og også for andre rundt om kring. I 2010 ga de ut sitt første album, og fikk gode kritikker fra kresne musikkanmeldere. De vant Zoom-konkurransen samme år, og spilte på en rekke profilerte festivaler. Raske taktskifter og energisk trøkk kjennetegner deres hardcore rock, noe Trysilfestivalen-publikummet blir gjort kjent med når bandet er først ut i Fladhagenparken på lørdagskvelden under Trysilfestivalen 2011.

Vi har sagt at Trysilfestivalen skal være bred. Vi har også sagt at den skal by på både unge talenter og mer etablerte artister. Casa Murilo er et av de bandene som musikkfolket i Norge er mest spente på i 2011. Debutalbumet slippes om ikke alftor lenge, og Casa Murilo ventes også å få oppmerksomhet under årets Bylarm. Bandet, som består av to engelskmenn og fire nordmenn, spiller det vi kan karakterisere som indiepoprock. Tenk Franz Ferdinand og Arctic Fire, så er du innen rekkevidde. Du skal i hvert fall være rimelig treg i bena hvis du klarer å stå stille når Casa Murilo spiller opp til dans!

01/22/2011 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.