Deltakerne til talentmønstringa

Deltakerne som skal være med under Trysilfestivalens talentmønstring er klare – og det samme er en svært kompetent jury.

Opprinnelig var ti bidrag klare, men tre har av forskjellige årsaker trukket seg. Det betyr at sju bidrag er med under familielørdagen og talentmønstringa, og at det er de samme sju som kjemper om Trysilfestivalens talentstipend på 10.000 kroner.

Dette er deltakerne – og rekkefølgen de opptrer i:
– Synne Jørgensen (sanger fra Trysil)
– Henrik Lien og Emil Øivang (gitar-/sangduo fra Trysil)
– Emilie Nielsen (sanger fra Elverum)
– Carl-Arild Heffermehl (trommeslager fra Slettås)
– Elise Frantzvåg Karlsmoen (sanger fra Ålesund/Trysil)
– Anonym (rockeband fra Skedsmokorset)
– Stine Bogsveen (sanger/gitarist fra Trysil)

Dette er juryen som skal bestemme hvem som får stipendet:
– Knut Løken (juryleder)
– Anne Norderhaug Sætre
– Espen Jægersborg
– Ida Kvile

Juryen har alle lang erfaring fra musikk- og kulturliv – og er bredt sammensatt. Knut Løken har vært en viktig brikke i Trysil Musikklag i en årrekke, og har også mange år bak seg som dirigent. Anne Norderhaug Sætre har drevet mest med teater, men er i dag rektor ved kulturskolen og kulturleder i Trysil kommune. Espen Jægersborg har spilt i en rekke band, og jobber dessuten med kultur i kommunen. Ida Kvile har vært en mye brukt vokalist i Trysil siden tenårene, og har også sangerfaring langt utenfor Trysils grenser.

Vi tror på en kvalitetsmønstring med mange gode og spennende bidragsytere, og oppfordrer publikum til å støtte disse unge talentene!

06/15/2011 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.