Artistslipp: Legender, talenter og lokale helter!

De første artistene til Trysilfestivalen 2012 er sluppet! Du kan se fram til en levende legende, et av Norges største talenter, lokale helter og utrolig mye bra musikk!

Han var med å starte AC/DC, et av verdens største rockeband. Nå skal han for første gang til Norge, og han besøker Trysil! Vi er utrolig stolte over å kunne presentere Dave Evans, som sammen med norske Barbed Wire vil sørge for en heftig fredagskveld med flere legendariske AC/DC-slagere.

Fredagskvelden vil i hele tatt bli en kveld i rockens tegn! Først ut er Trysil-bandet 30 Below, som vil slippe sitt første album under eller rett i forkant av Trysilfestivalen 2012! De spiller herlig rock, inspirert av 70- og 80-tallet. Vokalist Tore Moengen er en bauta i Trysils rockehistorie, og vil sammen med sine bandkolleger levere en flott start på årets festival!

Foruten 30 Below og Dave Evans & Barbed Wire, vil du også få oppleve to av Norges beste rockeband fredagskvelden:
The Carburetors har gjort stor suksess utenlands, og spiller stadig for 50-60.000 personer under festivaler nedover i Europa. For å få litt mer PR også i hjemlandet deltar de i år i Melodi Grand Prix, hvor de i skrivende stund har kvalifisert seg for finalen med sin bredbente “fast forward rock n’ roll”.
Svölk er bedre kjent i Trysil – hvor flere av bandmedlemmene har tråkket sine barnesko. Siden sist de besøkte Trysil har de fått internasjonal platekontrakt, relansert debutalbumet, og gått i studio for å spille inn sitt neste album. Dette er planlagt sluppet i mai/juni 2012, noe som betyr at The Founding Fathers of Bear Metal kommer hjem til bjønnsskogen med en rykende fersk skive! Vi tør dessuten love det feteste Svölk-showet du noen gang har sett, med mer lyd, lys og trøkk enn før!

Til lørdagskvelden slipper vi foreløpig én artist, men det er ingen hvem som helst: Mikhael Paskalev vant i januar 2012 Urørt-finalen, og er av mange eksperter holdt fram som Norges mest spennende artist dette året! Debutalbumet er ventet i august, noe som betyr at publikummet i Trysil vil være tidlig ute med å se og høre stortalentet i levende live! Paskalev og hans band byr på fengende poprock ispedd krydder fra 60-tallet.

Programmet til familielørdagen er også klart: Også i 2012 vil vi ha talentene fram på scena i Trysilfestivalens talentmønstring – og vi vil også denne gangen dele ut Trysilfestivalens talentstipend på 10.000,-! Etter talentmønstringa vil fantastiske Thoris Supergutt sørge for mye moro for hele familien, og deretter gjør vi klart for en av årets mest spennende albumdebutanter fra Hedmark: Benedicte Brænden. Og best av alt: Hele familielørdagen blir gratis – for både små og store!

Sett av helga 15. og 16. juni – for dette blir moro!

01/24/2012 | Posted in: Artistnytt | Comments Closed

Comments are closed.