Årets festivalartister!

Trysilfestivalen letter ENDELIG på sløret, og presenterer her de heldige artistene som får lov til å spille for oss 12. – 13. juni.

Vi er fortsatt tro mot vårt konsept og starter festivalen med “Rocke-fredag”. Headliner er ingen ringere enn favoritten til Steven Van Zandt, nemlig THE DOGS, med Kristopher Schau! Bandet var ute med en av fjorårets beste rocke-låter: G.U.I.L.T.Y, som nevnte Van Zandt fullroste i store ordelag.

På fredag byr vi også på DIABLOW, et nystartet Trysil-band med blant annet evig unge Tore Moengen, og Uli Kusch, mest kjent som den hardtslående trommisen i Helloween gjennom det meste av 90-tallet.

Lørdag toner vi som vanlig ned litt, men holder trøkket oppe med det 19 år gamle bluestalentet MAGNUS BERG. Til tross for sin unge alder har han allerede spilt på flere store internasjonale festivaler, og albumet “Cut me loose” har fått strålende kritikker i flere medier. Med seg har han bl.a. to tidligere medlemmer av Balla Bluesband – Bjørn Tore “Daffy” Larsen på munnspill og Roy Oscar Pettersen på bass.

Først ut lørdag kveld får vi en ønskereprise og gjenhør med NILS-CHRISTER STENMYREN, et lokalt visetalent som også opptrådte på Viser i Vinterland i fjor.

Vi gleder oss til å lage festival for dere igjen folkens!

Comments are closed.