The Dogs

Kristoffer Schau klar for å rocke Trysil!

 

Kristoffer Schau er hærfører i garagebandet The Dogs. Fredag 12. juni er det bare å ta fram svarte olabukser, hvit helsetrøye og svart skinnjakke å kaste seg med i det som kommer til å bli tidenes rockeopplevelse i Trysil!

 

Det skulle være unødvendig med noen stor presentasjon av Kristoffer Schau. Han er kjent gjennom tv-programmene Team Antonsen, XLTV og De syv dødssyndene, som radioprogramleder i Karate og XL på P3. I musikkverden har han gjort seg bemerket som frontfigur i Gartnerlosjen, Mongo Ninja og The Cumshots og som perkusjonist i hvitevarerockebandet Hurra Torpedo. I tillegg er han skribent og forfatter.

– Det er stort at vi har booket The Dogs til Trysil. Han er den klassiske rockevokalisten. Kul stemme, stor innlevelse, litt rampete og veldig sexy. Noe mer kan ikke ei rockedame i Trysil ønske seg, humrer nyvalgt leder for Trysilfestivalen Ingunn Tremoen.

Bruce Springsteen

 

I dag er det bandet The Dogs som tar det meste av oppmerksomheten til Schau. Bandet har vagt oppsikt langt utover Norges grenser. Bruce Springsteens faste gitarist, Steven Van Zandt, kåret bandets låt «G.U.I.L.T.Y» til verdens beste rockelåt i 2014. Bandet har tre studioalbum bak seg. Black Chamelon Prayer kom i 2015.
– Låtkatalogen til bandet er veldig bra. Vi gleder oss stort til The Dogs, fastslår Tremoen.
Bandet kommer helt sikkert til å gi jernet i Trysil. For alle som er glade i rock må dette bli et høydepunkt! Trysilfestivalen gleder seg!